KOMARNICI

/KOMARNICI
KOMARNICI2018-02-08T20:05:35+00:00

Da se rešite dosadnih insekata u vašim poslovnim prostorijama, stanovima, kućama, vikendicama naša firma ima savršeno rešenje u vidu komarnika za vaše prozore i vrata.

Tipovi komarnika za prozore:

  • Fiksni;
  • Rolo;

Ramovi komarnika se izrađuju od PVC-a ili aluminijuma, a mrežica je od kvalitetnog FIBERGLASA koji je potpuno nezapaljiv materijal, otporan na UV zrake i na suncu se ne deformiše.

Rolo komarnici onemogućavaju ulazak komaraca i drugih insekata u Vaš dom ili poslovni prostor. Proizvod je izrađen od aluminijuma tako da je rok upotrebe neograničen. Rolo komarnik za prozore se povlači vertikalno(od gore ka dole i obrnuto).

Mogucnost montaže na svakoj vrsti prozora, kao i mogućnost istovremenog montiranja sa roletnom.

Tipovi komarnika za ulazna vrata i balkonska vrata:

  • Vrata komarnik;
  • “Plise” komarnik;

Vrata ili prozori mogu nesmetano da se otvaraju i zatvaraju, kada se montiraju komarnici. Komarnici su 100% efikasni u sprečavanju ulaska insekata, dok u isto vreme pružaju vidljivost i ne umanjuju u velikoj meri količinu svetlosti u prostorijama.

Donja vodilica kod plise komarnika je 8 mm što ne ograničava montažu istog samo na balkonska vrata već se nesmetano može montirati na ulazna vrata. Mrežica nije napregnuta pa je mogućnost pucanja svedena na minimum.

Fiksni komarnik

Rolo komarnik

Vrata komarnik

Vrata komarnik