Rehau PVC stolarija

/Rehau PVC stolarija
Rehau PVC stolarija2018-11-23T21:01:47+00:00

Rehau PVC stolarija

rehau pvc stolarija

Rehau PVC stolarija. REHAU prozori naše firme su proizvedeni od visokokvalitetnog brendiranog profila koji će dati značajan kvalitet Vašem domu i doprineće osećaju prijatnosti dok boravite u njemu, a uz sve to imaćete neuporedivo niže troškove energije.

Više od 60 godina iskustva su firmu REHAU napravile vodećom u proizvodnji profila za PVC prozore i vrata. Oduvek koncentrisani na perfektnu kombinaciju dokazanog know-how-a i razvoja, REHAU prozorski profili su obeležje kvalitetnog rešenja za budućnost, na koje se možete osloniti. U kombinaciji sa originalnim nemačkim GU BKS okovom za pvc stolariju,dobija se provereno pouzdan sistem koji obezbeđuje dugotrajnost prozorskih sistema u Vašem domu. Što dokazuje dužina garancije koju dajemo našim klijentima.

Najveća prednost naših prozorskih sistema je u tome, da je kvalitet i pouzdanost našeg cenovno, najpovoljnijeg profila EURO DESIGN 70 jednaka najskupljem GENEO profilu.

Iz velike REHAU porodice prozorskih sistema u našoj ponudi imamo:

  1. EURO DESIGN 70 – sistem prozorskih profila za skroman budžet
  2. SYNEGO – balansiran odnos cene i visokih performansi prozorskih sistema 
  3. GENEO – energetski najbolji prozorski sistem 

Svesni činjenice da investicije kao što je zamena dotrajale stolarije zahtevaju određena novčana sredstva, često ne mala, pristupamo svakom klijentu i njegovom domu kao što bi i vlastitom . I to je ono čime se ponosimo i čime osvajamo veliki broj klijenata. Da jednostavno pomognemo u barem jednom segmentu života našim klijentima, da se osećaju bezbrižno i da dobiju najbolji mogući kvalitet i uslugu za uloženi novac.

Polivinilhlorid – kraće PVC – termoplastičan je veštački materijal koji se dobija iz prirodnih sirovina soli i nafte. Takođe, sadrži hlor i zbog toga mu je tačka topljenja veoma visoka, tako da u slučaju požara materijal ispoljava osobinu samogasivosti.

PVC je jedan od najprilagodljivijih, najekonomičnijih i najrasprostranjenijih veštačkih materijala velike postojanosti. Mi izrađujemo prozore i vrata od visoko kvalitetnih profila i za to se brinu naši kvalifikovani stručnjaci: