SOBNA VRATA

/SOBNA VRATA
SOBNA VRATA2017-05-29T09:30:52+00:00

Tabacco orah

Tabacco Orah je savršeni spoj dekora i teksture kao moderna interpretacija klasične elegancije u hotelskim i porodičnim enterijerima. Iako je namenjen najviše dinamičnim, tradicionalnim i pomalo ekstravagantnim prostorima, Tabacco Orah u moderne enterijere unosi dozu neočekivanog, čineći ih neobičnijim i smelijim.

Rockwood

Rockwood je unikatan vizuelni spoj kamena i drveta u prelepom belom dekoru. Za savremene enterijere koji ruše pravila svakodnevice. Umerena šara i 3D folija odaju utisak unikatnih ručno rađenih vrata. Prostoru daju otmenost i toplinu i uklapaju se u različite enterijere – u prostoru svetlih tonova. Rockwood dekor naglašava eleganciju dok modernim enterijerima daje notu jasnog i smelog stava.

Grafit

Jednostavna kombinacija tona i ravnih linija Grafita, osmišljena da omogući svim elementima enterijera da zablistaju punim sjajem.

Premijum hrast

Toplina tona drveta i prirodna reljefna tekstura Premijum Hrasta savršeno oslikavaju čari tradicionalnog enterijera. Tekstura i dekor osmišljeni su tako da nenametljivim detaljima oponašaju strukturu pravog drveta. Premijum Hrast je idealan za Vas koji volite dodir prirode u svom domu.